เจ้าหน้าที่นอกเครื่องแบบตรวจคนเข้าเมืองเข้าจับกุมในศาล
2019-01-22 Daily News ? Plain-clothes ICE agents have been making arrests inside courthouse.

? ชาวบราซีลสามารถรวมอยู่ใน ?โปรแกรมรีเมนในเม็กซิโก? เร็วๆนี้ชาวบราวิลได้เพิ่มจำนวนขอการลี้ภัยที่ชายแดน อเมริกา-เม็กซิโก ทางรัฐบาลได้พิจารณาที่จะส่งผู้ลี้ภัยไปประเทศอื่นอย่างเช่น ประเทศฮอนดูรัสที่อเมริกามีข้อตกลง ได้มีการวิพากษ์วิจารณ์ของ?โปรแกรมรีเมนในเม็กซิโก? อีกอย่างสำหรับผู้ลี้ภัยชาวบาซิลพูดภาษาสเปนไม่ได้มันจะเป็นการยากลำบากในการสื่อสารในเม็กซิโก.
? Brazilians could be included in the Remain in Mexico program. There has been a recent increase in Brazilians seeking asylum at the U.S.-Mexico border. The government is also considering whether to send the asylum seekers to another country like Honduras, with whom the U.S. has an asylum deal. There are already criticisms of Remain in Mexico, but an additional one for Brazilian asylum seekers is that they do not speak Spanish natively and would be unable to effectively communicate in Mexico.
?
? ผู้บริหารทรัมป์ได้วางแผนการขยายห้ามการเดินทาง.
เป็นไปได้ การขยายห้ามการเดินทาง อาจจะจำกัดขอบเขตกับผู้มีวีซ่าอพยพไปประเทศอื่นๆ ข้อจำกัดส่วนใหญ่ไม่เหมือนกันในระหว่างประเทศที่เพิ่มขึ้นมา ซึ่งยังไม่ได้ตัดสินใจ
? The Trump administration has drafted plans to expand the travel ban. Possible new expansions to the travel ban would limit certain immigrant visas to nationals of additional countries. The restrictions would not be uniform among all the additional countries, which have yet to be decided

? เจ้าหน้าที่นอกเครื่องแบบตรวจคนเข้าเมืองได้เข้าจับกุมใน?ศาลซินซินนาติ? เจ้าหน้าที่นอกเครื่องแบบตรวจคนเข้าเมืองได้เข้าไปในเขตศาลแฮมมิลตั้น จับกุมผู้อพยพออกมาจากห้องพิจารณาคดี เจ้าหน้าที่มลรัฐแฮมมิลตั้นไม่รู้ตัวเลยที่เจ้าหน้าที่ตรวจคนเข้าเมืองเจ้าหน้าที่รัฐแฮมมิลตั้นได้อธิายว่าสำนักงานของเขาไม่มีส่วนร่วมกับเจ้าหน้าที่ตรวจคนเข้าเมือง เขาไม่มีอำนาจในการห้ามการบังคับการใช้กฎหมายรัฐบาลกลางในการเข้าไปในที่สาธารณะ. ความกังวลของเขาก้คือ ผู้เคราะห์ร้ายและพยานของอาชกรรม อาจจะลังเลที่จะเข้ามาในห้องพิจารณาคดี ถ้าพวกเขาเชื่อว่าอาจะถูกควบคุมตัวโดยเจ้าหน้าที่ตรวจคนเข้าเมือง.
? Plain-clothes ICE agents have been making arrests inside a Cincinnati courthouse. Plain-clothes ICE agents have been entering the Hamilton County Courthouse to make arrests of immigrants coming out of courtrooms. Law enforcement in Hamilton County were unaware of ICE entry into the courthouse. The sheriff clarified that while his office does not partner with ICE, he does not have the authority to stop federal law enforcement from entering a public place. His concern, however, is that victims and witnesses of crimes may be hesitant to come forward if they believe they could be arrested by ICE.

0
Comments

Leave a Reply